Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. (Faith Resnick)

6. srpna 2013

Láska

Panička říkala, že Terka se asi zamilovala do Michálka, protože prej co se škádlívá, to se rádo mívá. A Terka teda Mišáka škádlí v jednom kuse. Pokoušela se mu i jednou nabančit a jednou ho vyhnala z voliéry. Plíží se za ním od rána do večera a z několika centimetrů na něho uhrančivě civí. Když se plíží, je legrační. Vypadá jako robot, ale ze strašlivě zpomaleného filmu. Než dá nohu zezadu dopředu, takže jeden krok, můžete klidně napočítat i do deseti. Míša sedí a kouká na ni a Terka na něj a koukají a koukají... a kdyby se nešli nabaštit a prospat, byl by z nich solný sloup.
Míša se k nám nastěhoval před dvěma měsíci a od té doby je Terka taková, pravda v mezičase semtam prožene nás ostatní, ale jinak se neustále věnuje Michálkovi. Jenom v noci spí na páníčkově polštáři, ten by nevyměnila. Asi bude svatba, když jsou tak zamilovaní. To by se nám líbilo, na svatbě se přece podávají samé dobroty.
A Michálek by to taky ocenil, panička mu totiž říká že je Mišák bezedný, protože by pořád jenom jedl a dovymetává s Terkou misky i po nás všech ostatních.
 
Stalker Terezka

Stalker na topení


Stalker v obýváku

Terka hypnotizérka

Tak a až se nabaštíme na té svatbě budeme v těch letních parnech odpočívat, číst hezké knížky a popíjet vínko.
 
Občerstvení...bylo dobré

Pánečci mají měkké poležení.

Prettynka taky miluje Michálka?


Kdepak, Prettynka miluje dobré knihy.

Ženich

Paniččino bílé vínko
  

Číhááám


Michal Bezedný

Žádné komentáře:

Okomentovat