Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. (Faith Resnick)

1. listopadu 2012

Zima klepe na dveře...

Panička dostala nějakou chorobu.. asi to bude nějaký dárek nebo co. Nám se to narozdíl od paničky líbilo. Ležela celý týden doma na gauči a my jsme si za ní mohli zalézt, kdy jsme chtěli. Terka se válela s paničkou celý týden. A taky se za paničkou chodil mazlit Kuba a Prettynka, ta ze všech nejvíc.
Dokonce, po týdnu, se odvážila i Líza, ale pak si to rozmyslela.
Venku už dokonce sněžilo, ale nám je doma teplíčko. Panička je jenom nazlobená na Kryšpína, protože vůbec nechce chodit domů. Pořád se courá po venku, ve dne v noci. Nechodí sice daleko, ale schovává se a když ho pánečci volají, tak se tváří, že neslyší.
Už mu narostl nový kožíšek na hlavě... jak ji měl oholenou po té operci s tím nádorem. To měla panička obavy a teď má zase. Nebyl to vlastně žádný nádor, Kryšpína totiž někdo střelil ze vzduchovky do hlavy a jemu tam zůstal brok, který se zapouzdřil.
Panička byla smutná a rozzlobená, protože lidé jsou zlí... a prý od nás alespoň ví, co má čekat, ale od lidí neví čeho se dočká.
Kryšpín už má totiž jeden brok zarostlý v tlapce.
Panička a páníček se o něho strachují, jemu je to ovšem úplně jedno. Třeba se umoudří a bude chodit domů alespoň na návštěvu. Teď, když je zima za dveřmi, by mu venku byla zima.
 


 Z knihy: Zvěrolékař a vaši miláčci od Nicholase H. Dodmana

 

Žádné komentáře:

Okomentovat