Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. (Faith Resnick)

8. ledna 2011

Vánoční pohoda... strach na Silvestra

 
¨
Tak a už je to za náma... konec roku 2010. Panička s náma byla týden doma a to na tom bylo nejlepší, pravidelná svačinka, pravidelné drbání kožíšků, pořád se něco dělo...
Byl i stromeček, ale jenom chvilku, protože Ferda ho celý očesal...
Terka byla taky moc zvědavá, ale Ferda víc a ty skvělé hračky, které ze stromečku padaly a tak krásně voněly... jako seno, co má v kleci náš osmák Karel.
Terka hlídala a Kubík si čichl, ale Ferda byl úplně fascinovaný. Ovšem koho to nezajímalo vůbec, to je naše dáma Myška... ta celé vánoce prochrápala v teple na topení, ven se šlo jeho veličenstvo jenom kuknout, vyvenčit a po zhodnocení situace, že není o co stát... šup, šup  domů.
Vánoční a silvestrovská večeře byly skvělé, protože jsme dostali tuňáka a ten nám moc chutná... tuňák by měl být častěj, měl by to paničce někdo navrhnout.
Silvestr by ale častěj být neměl... my jsme se moc báli, hlavně Kryšpín a Myška, nechtěli jít ven ani čůrat a celé tři dny byli schovaní v posteli... venku byl kravál a smrad a nám se to vůbec nelíbilo. Ani panička z toho není moc nadšená, kdysi dávno zapálila prskavku a to jsou všechny její pyrotechnické zkušenosti.
Páneček taky petardy nebouchá, od té doby, co nám někdo hodil dělobuch na Sárinku (dalmatinku)... a to už je tedy let, je zásadně proti. My jsme zásadně pro... jako pro páníčka a paničku!!


Odsud nedosáhnu...

Dáreček

Tady je to o moc lepší...



 

Pohoda s paničkou


Vánoce za pecí

 
Silvestrovská skrýš

Silvestr

   

Vánoce v krmítku


Žádné komentáře:

Okomentovat