Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. (Faith Resnick)

30. září 2013

Stížnosti

Panička si stěžovala. Stěžovala si na Terku.
I když to má hlavu jako kočka, ocas jako kočka a mňouká to jako kočka, není to kočka. Je to bílá, překrásná potvora. Panička jí koupila pěkný fialový feromonový obojek, aby Terka nebyla zlá, uklidnila se, nehonila nás a měla nás ráda.
 
 
 
 
 
Jenomže obojek buď hned vyprchal nebo na Terku kočičí feromony nefungují, protože to není kočka, ale čertisko. Panička říkala, že na reklamaci už je pozdě a obojek vyhodila. Jen si nejsme jistí, co chtěla panička reklamovat, jestli Terku nebo obojek nebo oboje. Terka s obojkem byla ještě zlejší a zlobivější Terka než bez obojku.
Zmydlila Michálka a pronásledovala úplně všechny. Bez obojku se zase dala do kupy a je to ta stará zlobivá Terezka, hlavně protivná, ale ne tak agresivní.
 
Stěžoval si také Michálek.
K večeři i na snídani se podávají granulky, kapsičky, sýr, smetánka, ale pečiva se kočka nedočká. V každém slušném podniku vám přece pečivo nabídnou automaticky. A tak si ho Michálek musí ukrást sám. Kuba se divil, protože jemu pečivo nechutná, ale Michálkovi pomáhal, protože rád žvýká sáčky.
 



 
 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat